Saigon, Vietnam

Strategically located in a 1960s pre-war building, this humble space was transformed into a luxe one-bedroom studio apartment with an open ensuite bathroom, and separate living & kitchen area. A pair of mild steel framed French-styled sliding doors cleverly separate the spaces for flexibility, amidst a rustic portal of exposed brick & plaster. Natural weaved sisal rugs, specially made & ordered from a village in the northern part of Vietnam, line the floor, a tactile reminder to the guest of how skilled the locals are with their hands. 

Area: 650 sq ft

Year: 2017

|   www.tomatoprojects.com   |

|  back to TOMATO PROJECTS  |

 

 

> also by TOMATO PROJECTS  

TJ-TP-shophouse-34.jpg
TJ-TP-veranda-10.jpg
TJ-TP-loft-14.jpg

| Shophouse |

| Verandah-Apt |

| Loft |

  • Instagram

CONTACT

E : tristanandju@gmail.com

1 jalan kelabu asap, singapore 278197

(by appointment only)

ARCHITECT & ID

tj%20logo_edited.png