Ngee Ann City, Orchard Road, Singapore

Having been in this same location for almost 20 years, the Client needed to refresh the design and condition of his private office. With a small team of staff and family members who occasionally use the office for work and meetings, we designed it to function like an exclusive, executive business lounge. A compact, open-planned hot-desk concept meets a lounge setting in the main area, with the client's private enclosed office and conference room positioned on the opposite end. Pale oak wood is used as the ceiling trellis, a screen of dark brushed wood line the main feature wall, and all joinery are in a matching burnt wood finish - this warm expanses of wood employed is used to contrast with the white walls that are backdrops for the client's expensive artwork display.

Client: Private

Area: 1,300 sq ft

Completion: 2016

TJ-NAC-08+.jpg
TJ-NAC-04+.jpg
TJ-NAC-01+.jpg
TJ-NAC-03+.jpg
TJ-NAC-07cut+.jpg
TJ-NAC-05+.jpg
TJ-NAC-09+.jpg
TJ-NAC-11+.jpg
TJ-NAC-10+.jpg
TJ-NAC-06+.jpg
TJ-NAC-02+.jpg

|  back to WORKING projects  |

 

 

> related projects   

TJ-PC-20+.jpg
TJ-AFHC-07+.jpg
TJ-NPsg-01+.jpg

| PICO |

| AFH |

| NAPIER CONDO |