Singapore

Located in the office tower of one of Singapore's busiest shopping mall (Ngee Ann City), we took a step back when designing this sales office for a condominium. Instead of cramping all information (drawings, photos, prototypes) typical of a sales office, the space was cleared and a Gallery was created. Once a person walks away from the hustle and bustle of the streets and mall below, he would have arrived up to a retreat-like space, which only showcased the best design elements found in the main project in its most pure form: from the natural oak wood to the beige limestone and travertine wall feature, as well as the sleek modern bath and kitchen fittings and other design detailing.

Client: 8 Napier Condominium

Area: 1,600 sq ft

Completion: 2009

|  back to WORKING projects  |

 

 

> RELATED PROJECTS   

TJ-OFFPICO-08=.jpg
TJ-HOff-04=.jpg
TJ-BathGal-08=.jpg