(BV) BROOKVALE  |  home + office  

Singapore

Tucked away in a corner off the main road sits one of those increasingly rare and threatened species of our built environment - a private walk up apartment with space to breathe and quietude for the soul. The interplay of volumes brought about by the unusual combination of the pitched roofs, raised platforms and torn down walls creates a strong & flexible hierarchy of spaces between the public & the private. 

Area: 1,650 sq ft

Completion: 2009

( BV )  BROOKVALE  |

is special to us as it was our home & office for a decade. It is where we conducted design meetings and hosted dinner parties with countless laughter for family, friends, clients and working partners. It is where we invested a lot of our time, with things we create, make, and collected over the years, of both physical objects as well as the memories, inspirations for both design and life.

|  back to LIVING projects  |

 

 

> RELATED PROJECTS   

TJ-Windsor-17=.JPG
TJ-Mhome-02=.jpg
JooChiat-03=.jpg